PRIČETEK POUKA PRVE TRIADE

Spoštovani starši, dragi učenci

Z veseljem vam sporočamo, da v ponedeljek 18.05.2020 ponovno odpiramo vrata šole. Ustanova minulih 8 tednov ni bila prava, saj ste manjkali učenci z vašo zvedavostjo, radoživostjo in prijaznostjo, učitelji s svojim znanjem in poslanstvom vzgajati in izobraževati, kakor tudi vsi ostali delavci, ki dajete utrip in tok dogajanja šole.

Moramo pa vas opozoriti, da bo šolsko delo zaenkrat potekalo le za učence prve triade ob izrednih varnostnih ukrepih, ki bodo veljali na šoli in boste z njimi seznanjeni ob prihodu. Poudarek bo na tem, da se ne družimo v skupinah, držimo razdaljo od 1,5 do 2m ter upoštevamo pravila o varnem odnosu med pogovorom dveh oseb. Poseben poudarek bomo dali zdravstvenemu vidiku. Zato prilagamo dokumente, ki jih boste prejeli tudi  od kolegice Urške, za katere vas prosimo, da jih izpolnite in na priporočen način pošljete na kolegičin elektronski naslov. Vaš pravočasen odgovor do srede 13.5.2020 bo omogočil ustrezno organizacijo dela. Dokumenti so priloženi na povezavah.

Želimo, da bi bil vaš otrok, naš učenec ponovno uspešen, vesel in zadovoljen v novem, povirusnem obdobju in okolju naše šole.

Ravnatelj: Danijel Lilek

Izjava starša pred vstopom v šolo

Rizične skupine

Prehrana in JV OPB po 18 5

Deli novico na socialnih omrežjih!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
(Skupno 278 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli