Spoštovani starši in skrbniki, drage učenke in učenci, cenjene sodelavke in sodelavci

Kljub občasnim težavam smo šolsko leto 2021/22 pripeljali do konca. Uspeli smo lahko le s skupnim sodelovanjem, razumevanjem in potrpljenjem. Zato se vam za takšno obliko sodelovanja z vsemi nami najlepše zahvaljujem in upam, da bomo v konstruktivnosti, dobronamernosti in tolerantnosti nadaljevali tudi v prihodnje.

Pričele so se dolgo pričakovane in pošteno zaslužene počitnice. To naj bo čas omejene brezskrbnosti, potovanj, raziskovanj in vsega lepega, kar prinaša poletje. V tem času najdite možnost in priložnost , da dneve  preživite skupaj s svojimi najbližjimi, da vzamete v roke kakšno dobro in sproščujoče čtivo, da najdete priložnost priskočiti na pomoč pomoči potrebnim, da odložite telefone, tablice in računalnike vsaj za kratek čas v kot, da se sprostite, spočite in naberete novih moči za prihajajoče izzive prihodnosti.

Obveščam vas še o uradnih urah šole. Le te bodo:

  • Od 4. – 9. 7. 2022 v času od 8 – 12. ure
  • Od 25. 7. – 3. 8. 2022 v času od 8 – 12. ure
  • Od 22. 8. – 31. 8. 2022 v času od 8 – 12. ure

V kolikor se potreba po storitvah pojavi izven zapisanih terminov, vas prosim, da pišite na info@solakalvora.si . Odgovor ali navodilo boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Želim vam vse dobro in srečno do septembra, ko se znova srečamo.

Ravnatelj: Danijel Lilek

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)