Spoštovani starši, drage učenke in učenci.

Na podlagi sklepa vlade bo od 1. 4. 2021 do predvidoma 9. 4. 2021 delo ponovno potekalo na daljavo. V ponedeljek, 5. 4. 2021, pouka ni zaradi Velikonočnih praznikov.

Delo bo potekalo preko spletnih učilnic kot smo to izvajali v predhodnem delu na daljavo. Na razredni stopnji (od 1. do 5. razreda) bo delo teklo v skladu z zapisom urnika v lopolisu. Učiteljica bodo avtonomno prilagodile delo preko spletnih učilnic na podlagi presoje usvajanja ciljev učencev. Povezovalno bodo sodelovale z učiteljicami DSP in skupno oblikovale strategije, ki bodo pripeljale do željenega uspeha. Opredelile bodo čas za dnevni videokonferenčni stik z učenci, samostojno delo učencev in čas za gibanje ter sprostitev. Ker gre za šest dni izvajanja pouka na daljavo, bodo preverjanja in ocenjevanja preložena na čas, ko se bodo učenci vrnili v šole.

Za primere, da bi starši učencev 1. triade (1., 2. in 3. razred), potrebovali nujno varstvo, ste prejeli Potrdilo, katerega morate izpolniti in podpisati, ožigosati ga mora delodajalec in ga je nujno najkasneje do srede, 31. 3. 2021, do 10. ure dostavite v šolo, ali na e – naslov danijelab@solaklavora.si. Kasnejših prijav ne bomo mogli več upoštevati, saj moramo delo še primerno organizirati.

Enaka izhodišča veljajo za delo na predmetni stopnji, ki bo potekalo po priloženem urniku.

Želimo vsem, da predvideni čas preživite čim manj stresno, ohranjate delovno in učno kondicijo, predvsem pa ohranite zdravje. Ker so v tem času tudi praznični dnevi, vam želimo kolikor se da prijetne trenutke prazničnih dni.

S prijaznimi pozdravi in vse dobro.

Ravnatelj Danijel Lilek

(Skupno 168 obiskov, današnjih obiskov 1)