V okviru šolskega projekta KLAVORINE ISKRICE, ki si prizadeva za krepitev medsebojnega sodelovanja, spoštovanja in krepitev odnosov znotraj razredne in šolske skupnosti, smo tokrat razmišljali o naših devetošolcih, ki zaključujejo svoje osnovnošolsko izobraževanje in se odpravljajo na nove poti.

Učenci od 1. do 8. razreda so prispevali svoje lepe misli, želje in spodbude za devetošolce. Te prisrčne misli so zapisali na oblačke, ki smo jih izobesili v avli šole. Na ta način smo želeli presenetiti in razveseliti naše najstarejše učence ter jim pokazati, da nam je mar zanje in da smo ponosni na njihov trud in dosežke.

Oblački z željami in spodbudami so danes, 13. 6. 2024, devetošolcem polepšali dan.

S tem preprostim, a iskrenim dejanjem želimo poudariti vrednost medsebojnega spoštovanja in podpore v šolski skupnosti. Prepričani smo, da bodo te prijazne besede devetošolcem ostale v lepem spominu in jih bodo spremljale na njihovi nadaljnji poti.

Hvala vsem učencem, ki so sodelovali pri projektu, in seveda tudi učiteljem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi te čudovite geste. Skupaj gradimo prijetno in spodbudno šolsko okolje, kjer se vsak počuti cenjenega in sprejetega.

Srečno, dragi devetošolci, ponosni smo na vas!

(Skupno 232 obiskov, današnjih obiskov 1)