V športni dvorani Tabor je potekalo občinsko in področno prvenstvo v namiznem tenisu za mlajše in starejše učenke in učence. Našo šolo je zastopalo deset učencev.

Kategorija mlajših učencev je bila zelo uspešna za našo ekipo. Tino Godec je osvojil naslov  področnega prvaka potem, ko je premagal vse svoje nasprotnike. Tekmovala sta še Jaša Struc, ki je izpadel v prvem krogu in Brin Kušter, ki je izgubil v drugem kolu proti kasnejšemu finalistu.

V starejši kategoriji, kjer so tekmovali učenci od 6. do 9. razreda in je bilo prijavljenih 72 igralcev, smo imeli zastopstvo sedmih učencev. Skozi prvi krog se niso uspeli prebiti Matic Gosnik, Aljaž in Aljoša Ciringer ter Nerej Benedičič Vidovič, ki niso imeli prevelike sreče pri žrebu in so igrali proti učencem, ki namizni tenis trenirajo. Maj Matevž Kušter in Žan Zemljič sta morala priznati premoč nasprotniku v drugem krogu. Maj Godec se je uvrstil v četrfinale, kjer je po vodstvu 2:0 v setih izgubil peti, odločilni set.

Vsem učencem pohvale za borbeno igro. Tino Godec pa si zasluži posebne čestitke za naslov področnega prvaka med mlajšimi učenci!

Slike s tekmovanja:

 

(Skupno 696 obiskov, današnjih obiskov 1)