Dragi moji parlamentarci in ostali učenci!

Včeraj, v četrtek, 19. 03. 2020,  je bil predviden regijski otroški parlament, ki je sedaj seveda prestavljen. Ko bom dobila kakšne informacije vam jih bom takoj posredovala. Za sedaj pa se lahko pripravljamo in učimo skupaj od doma.

Torej, v šoli smo si skoraj do konca ogledali film z naslovom Kapitan fantastični in ugotovili, da je primeren za učence tretje triade in da ga morajo učenci vsekakor pogledati ob spremstvu staršev. Tokrat bi vas prosila, da (če imate možnost) film pogledate do konca in zapišete svoje mnenje in razmišljanje o filmu. Kot bi rekel Kapitan fantastični: »Brez citiranja, uporabite kritično razmišljanje«.

To seveda ne bo niti filmska recenzija niti filmski pregled, ampak vaše mnenje. Prepričana sem, da je film v vas pustil sled in da zagotovo niste pozabili vsebine. Vaš zapis naj bo sestavljen iz kratke vsebine, prizora/besedila/dogodka, ki vam je ostal najbolj v spominu in sporočila filma, kot ste ga sami doživeli. Seveda pa ne bom jezna, če boste dodali še kaj po svoji presoji 🙂 Prosim, da mi besedila pošljete na moj mail urskaa@solaklavora, do naslednjega petka. Če imate kakršnekoli pomisleke, predloge, težave, sem vam na voljo. To pa tako veste.

Zelo vas že pogrešam,

vaša Urška  🙂

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)