Dragi devetošolci!

Če spremljate svoj rokovnik, ste videli, da je bil včeraj rok za objavo števila prijav na dan 11.5.2020 (ko je bil rok za prijavo v prvi letnik za vse učence, ki bi želeli nadaljevati svoje šolanje v srednji šoli).

Stanje prijav lahko spremljate na spletnih straneh srednjih šol na katere ste se vpisali. Pregled nad vsemi prijavami v Sloveniji pa najdete na strani ministrstva: https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/

Dokument v katerem je objavljeno stanje prijav vam prilagam tudi tukaj (od strani 15 do 26): izpis21052020075005

Vpis bodo (predvidoma) omejile tiste srednje šole, kjer je število prijav večje od razpisanih mest.

PRENOS PRIJAVE:

Do 16. 6. 2020 imate možnost, da svojo prijavo prenesete na drugo šolo oziroma v drug izobraževalni program. To lahko storite tudi po elektronski pošti, in sicer tako, da izpolnite in podpišete Izjavo za prenos prijave in jo pošljete na elektronski naslov svetovalnega delavca oziroma svetovalne delavke srednje šole, kamor ste oddali prvotno prijavnico. Z izpolnjeno in podpisano izjavo boste namreč zaprosili svetovalnega delavca ali svetovalno delavko, da v vašem imenu odjavi kandidata iz programa, kjer imate prijavnico, ter prijavnico posreduje na drugo šolo, kamor bi jo želeli prenesti.

Za vsa vprašanja sem vam na razpolago na telefonu 02/450-2006 ali preko maila urskaa@solakalvora.si

 

 

(Skupno 191 obiskov, današnjih obiskov 1)