POGOVORNE URE

Spoštovani starši,

v četrtek, 14. 4. 2022, bodo potekale letošnje aprilske popoldanske pogovorne ure. Za razredno stopnjo od 16. ure, za predmetno pa od 18. ure naprej. Podrobnejša navodila in obvestila  boste prejeli od razrednikov.

Počasi se približujemo zaključku neobičajnega šolskega leta 2021/22 zato je udeležba na govorilnih urah še toliko pomembnejša. Prejeli boste informacije o napredku, delu in vzgojnih momentih vašega otroka. Deležni boste tudi napotkov uspešnega dokončanja vzgojno izobraževalnega leta.

PREDAVANJE ZA STARŠE

Z mesecem marcem smo na OŠ Slava Klavora pričeli z izvajanjem delavnic programa ODKLOP, ki naslavljajo odgovorno in uravnoteženo uporabo zaslonov in digitalnih vsebin.

Del našega sodelovanja je tudi predavanje za starše, na katerem bodo predstavljene podobne vsebine, ki jih obdelamo z otroki. Starši prejmete tudi tiskano knjižico Zasvojenost z digitalnimi vsebinami, ki ga je pripravilo naše društvo in tiskano brošuro Smernice za uporabo zaslonov pri otrocih in mladostnikih, ki so ga pripravile NIJZ in partnerske organizacije. Staršem damo tudi seznam organizacij, na katere se lahko obrnejo, če pri svojem otroku zaznajo simptome zasvojenosti. Predavanje bo izvedla Tanja Veber, univ. dipl. soc. ped., ki na šoli prav tako izvaja delavnice z učenci in koordinira izvajanje delavnic v Mariboru in okolici. Kot uvod v predavanje bo svetovalna delavka OŠ Slave Klavore Urška Aram ob 17.00 uri  predstavila analizo anket učencev naše šole o času preživetem ob zaslonih.

Po predavanju bodo sledile pogovorne ure.

Prijazno vabljeni.

Ravnatelj: Danijel Lilek

(Skupno 359 obiskov, današnjih obiskov 1)