V sklopu Erasmus+ projekta za naslovom YOUNGSTERS OF GENERATION Z LEARNING TO MANAGE AND CONTROL THE TECHNOLOGY IN A POSITIVE WAY BY ROBOCODING – “POSITIVE” (Številka projekta: 2020-1-FR01-KA229-079742_3), ki na šoli poteka od jeseni leta 2020 dalje nas bodo v tednu od 14. do 18. novembra 2022 obiskali partnerji iz sodelujočih držav.

Obiskalo nas bo 20 učencev in 10 učiteljev iz Portugalske (Funchal na Madeiri), Francije (Nort Sur Erdre), Nizozemske (Rotterdam), Češke (Liberec) in iz Turčije (Konya).

Staršem otrok, ki bodo gostili gostujoče učence se za njihovo gostoljubnost že v naprej najlepše zahvaljujemo.

Za učence (gostitelje in goste), ki so vključeni v projektne aktivnosti, smo za celi teden pripravili pester program aktivnosti s področja programiranja in robotike. Delavnice, ki bodo potekale v torek, bodo izvajali vrhunski strokovnjaki s področja računalništva, informatike in robotike.

V ponedeljek, 14. 11. bo ob 9.00 uradna otvoritev srečanja, ki jo bomo tudi v živo prenašali preko naše šolske Facebook strani (povezava do dogodka). Vljudno vabljeni k ogledu.

Seveda bomo gostom ponosno razkazali Maribor z okolico kakor tudi druge bisere naše lepe države. Upamo, da nam bo vreme naklonjeno.
Naš program srečanja si lahko ogledate na naslednji povezavi.

O naših vsakodnevnih aktivnostih vas bomo sproti obveščali na šolski Facebook strani.
Po končanem srečanju bo končno poročilo srečanja na voljo tudi na spletni strani šole.

Vabimo vas, da nas spremljate.


Silvo Muršec, prof.
koordinator projekta

(Skupno 413 obiskov, današnjih obiskov 1)
 

Oznake: , , ,