Spoštovani starši in skrbniki, drage učenke in učenci, cenjene sodelavke in sodelavci.

Šolsko leto 2022/23 smo pripeljali do konca. Uspeli smo lahko le s skupnim sodelovanjem, razumevanjem in potrpljenjem. Zato se vam za takšno obliko sodelovanja najlepše zahvaljujem in upam, da bomo v konstruktivnosti, dobronamernosti in tolerantnosti nadaljevali tudi v prihodnje.

Pričele so se pričakovane in pošteno zaslužene počitnice. To naj bo čas omejene brezskrbnosti, potovanj, raziskovanj in vsega lepega, kar prinaša poletje. V tem času najdite možnost in priložnost , da dneve  preživite skupaj s svojimi najbližjimi, da vzamete v roke kakšno dobro in sproščujoče čtivo, da najdete priložnost priskočiti na pomoč pomoči potrebnim, da odložite telefone, tablice in računalnike da se sprostite, spočijete in naberete novih moči za prihajajoče izzive prihodnosti.

Obveščam vas še o uradnih urah šole. Le te bodo:

  • Od 10. – 14. 7. 2023 v času od 8 – 12. ure
  • Od 16. – 31. 8. 2023 v času od 8 – 12. ure

Prosimo vas, da vaš obisk v času uradnih ur najavite na elektronski naslov lucia.vracko@solaklavora.si. V kolikor se potreba po storitvah pojavi izven zapisanih terminov, vas prosim, da pišite na info@solaklavora.si . Odgovor ali navodilo boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Želim vam vse dobro in srečno do septembra, ko se znova srečamo.

Ravnatelj: Danijel Lilek

(Skupno 241 obiskov, današnjih obiskov 1)